• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Сендвичи

Сендвичи

Пица сендвич

Пица сендвич

Кашкавал,печурки,шун...

170.00 ден.
112
10 мин.
повеќе
Пица сендвич со кулен

Пица сендвич со кулен

180.00 ден.
113
10 мин.
повеќе
Пица сендвич со сланина

Пица сендвич со сланина

180.00 ден.
114
15 мин.
повеќе
Пица сендвич пилешки

Пица сендвич пилешки

170.00 ден.
115
10 мин.
повеќе
Клуб сендвич класик

Клуб сендвич класик

Кашкавал,шунка,домат...

130.00 ден.
116
10 мин.
повеќе
Клуб сендвич Банатски

Клуб сендвич Банатски

Кашкавал, сланина,до...

150.00 ден.
117
10 мин.
повеќе
Клуб сендвич сремски

Клуб сендвич сремски

кашкавал, кулен, дом...

150.00 ден.
118
10 мин.
повеќе
Клуб сендвич павароти

Клуб сендвич павароти

Кашкавал, мартадела,...

150.00 ден.
119
10 мин.
повеќе