• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Пица сендвич

Пица сендвич

Време на подготовка:
10 мин.
Цена на производот:
170.00 ден.
Број на производот:
112
Состав и припрема:

Кашкавал,печурки,шунка,доматно пире,сусам