• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Slika od restoranot

Бесконтактно мени - пандемија COVID-19

Во тешки времиња на пандемија предизвикана од Корона вирусот, би требало да го намалиме контактот што е можно повеќе. Под ова влегуваат и менијата во рестораните. Ние ви овозможуваме бесконтактен начин со кој вашите гости ќе пристапат до вашето мени. Дигитален интернет пристап до менито достапен преку пребарувачот, без да преземате апликација. Нашиот систем е едноставен и лесен за ракување.

Работно време

Пон. - Саб.: 07:00 - 23:00

Недела: Неработен ден

Контакт

Тел.: 070 911 108   Јави се!

Адреса: БАЊЕШНИЦА А бр.1, ДОЛНА БАЊИЦА - ГОСТИВАР