• Language Icon
  • MK
  • USA
  • AL
  • TR
  • GR
  • DE
  • FR
Главни Јадења

Главни Јадења

Пилешко во Вог

Пилешко во Вог

Стек,Модар патлижан,...

230.00 ден.
103
15 мин.
повеќе
Пилешки стек Кватро формаѓи

Пилешки стек Кватро формаѓи

Стек,Плаво сирње,каш...

240.00 ден.
104
20 мин.
повеќе
Пилешки стек класик

Пилешки стек класик

200.00 ден.
105
15 мин.
повеќе
Бургер тупурко

Бургер тупурко

Плескавица,пекарски ...

170.00 ден.
106
10 мин.
повеќе
Пастрмајлија

Пастрмајлија

Пастрмјалија+јајце+к...

260.00 ден.
107
15 мин.
повеќе
Пилешки прсти

Пилешки прсти

230.00 ден.
108
15 мин.
повеќе
Пилешки крилца

Пилешки крилца

270.00 ден.
109
15 мин.
повеќе
Топено сирење

Топено сирење

170.00 ден.
110
15 мин.
повеќе
Топла даска

Топла даска

Помфрит,Похован кром...

750.00 ден.
111
30 мин.
повеќе
Помфрит

Помфрит

120.00 ден.
120
10 мин.
повеќе
Пекарски помфрит

Пекарски помфрит

140.00 ден.
121
10 мин.
повеќе